O nama

Prevoditeljska agencija Ekonomik sa sjedištem u Dubrovniku osnovana je 2013. godine. Osnovali su je prevoditelji i sudski tumači za francuski, talijanski i slovenski jezik s višegodišnjim iskustvom u prevođenju kako općih tako i stručnih tekstova iz svih područja znanosti.

Pratite nas

Ekonomik agencija odsad u ponudi ima ovjerene prijevode sudskog tumača s/na njemački jezik i s/na španjolski jezik.

Potpis sudskog tumača jamči da su prevedeni dokumenti u pravnom smislu legitimni te da se mogu upotrijebiti pri bilo kojoj instituciji u zemlji u kojoj je službeni jezik onaj na koji je tekst preveden.

Ovjereni prijevod jest prijevod koji izdaje nadležni sudski tumač koji svojim žigom ovjerava istovjetnost s izvornikom. Ovjereni prijevod čini prijevod izvornog teksta i potvrda istovjetnosti prijevoda s izvornikom (ovjera sudskog tumača). Ovjera sudskog tumača sadrži tekst ovjere, potpis i pečat sudskog tumača. Svaki ovjereni prijevod dobiva svoj broj pod kojim se upisuje u knjigu ovjera određenog sudskog tumača. Naručitelj prijevoda svojim potpisom u knjigu ovjera potvrđuje primitak prijevoda.

logo

Prevoditeljska agencija sa sjedištem u Dubrovniku osnovana 2013. godine. Osnovali su je prevoditelji i sudski tumači s višegodišnjim iskustvom u prevođenju kako općih, tako i stručnih tekstova iz svih područja znanosti.

Prijavite se za newsletter