O nama

Prevoditeljska agencija Ekonomik sa sjedištem u Dubrovniku osnovana je 2013. godine. Osnovali su je prevoditelji i sudski tumači za francuski, talijanski i slovenski jezik s višegodišnjim iskustvom u prevođenju kako općih tako i stručnih tekstova iz svih područja znanosti.

Pratite nas

Koliko god truda ulažete u stjecanje povjerenja i dobrog imidža među svojim klijentima, to vrlo lako može pokvariti čak i samo jedna nespretna pogreška u prijevodu.

Međutim, ne radi se samo o ugledu. Prema istraživanju Economist Intelligence Unita, gotovo polovica ispitanih vlasnika i direktora kompanija priznalo je da su im zbog jezičnih nesporazuma i "poruka izgubljenih u prijevodu" propali neki važni i financijski unosni poslovi.

U svim sektorima gospodarstva, posebno u turizmu i ugostiteljstvu, izuzetno je važno imati točne i kvalitetne prijevode. Ako na to ne obraćate preveliku pozornost, pitanje je koliko vas gosti/klijenti/kupci doživljavaju ozbiljno i profesionalno, te koliko još ima prostora za napredak?

Najbolji način za izbjeći ovakve situacije je angažiranje pouzdanog i stručnog prevoditelja.

Ekonomik agencija za prevođenje jedina je tvrtke takve vrste u Dubrovniku. Postojimo od 2013. godine, i radimo s iskusnim i provjerenim stručnjacima, koji prevode čak 12 jezika.
Zatražite besplatnu procjenu cijene vašeg prijevoda već danas, rado ćemo vam napraviti neobvezujuću ponudu.

logo

Prevoditeljska agencija sa sjedištem u Dubrovniku osnovana 2013. godine. Osnovali su je prevoditelji i sudski tumači s višegodišnjim iskustvom u prevođenju kako općih, tako i stručnih tekstova iz svih područja znanosti.

Prijavite se za newsletter